tours1
tours2
tours3
tours4
tours5

Туристическа фирма Илфи

Нашата мотивация е Вашата усмивка в края на всяка почивка


Босна и Херцеговина/.2018/

1-ден.Отпътуване от Пловдив в 04.00ч  от паркинга на х-л“ТРИМОНЦИУМ“ по маршрут:София-Калотина-Ниш-Крушевац-Ужице-Сараево.Пристигане в Сараево и настаняване в хотел.Нощувка.

2-ден.Закуска до 08.30ч. Отпътуване за гр.Високо и разглеждане на Босненските пирамиди/на Слънцето/ и лабиринта Равне/с неговите подземните енергийни галерии към пирамидите./Връщане в Сараево и свободно време за вечерна разходка в старата градска част.Нощувка.

3-ден.От 06.30-07.30 Закуска. Отпътуване за с.Столак-некропол на Богомилите.След заминаваме за  с.Междугорие което се  намира  в Южна Херцеговина  близо до гр.Читлук.Междугорие е един от най-често посещаваните  поклоннически обекти/ храмове/и молитвен център свързан с появата на благословената Дева Мария. Отпътуване за гр.Мостар и разглеждане  стария град,прочут със старите си турски къщи и старинният мост над река Неретва,който е под закрилата на ЮНЕСКО -изграден през 16 век.Връщане в Сараево свободно време.Нощувка.

4-ден.От 06.30-07.30ч.Закуска.Отпътуване  за Вишеград.Градът е известен  с Иво Андрич  написал романа“ Мостът на Дрина“ отличен с Нобелова награда.Мостът на река Дрина е един от Вишеградските мостове,който е разделящ културите и религиите на босненци и сърби.Мостът е защитен обект от ЮНЕСКО/разглеждане на центъра./След Вишеград отпътуваме за Каменград.Второто  етноселище на Кустурица,строежът на което  е бил започнат през юни 2011г.Отпътуване за Кралево и по възможнос посещаване на манастира в Жича. Отпътуване за България-Крушевац-Ниш-София-Пловдив.Пристигане в Пловдив късно вечерта.

Цена=325лв  на турист настанен в  двойна или тройна стая.

Цената включва:Транспорт с туристически автобус,  3 нощувки и 3 закуски в хотел**/***, Медицинска застраховка/доплаща се над 65г/, Екскурзоводско обслужване  на посещаваните обекти

Цената НЕ включва: Входните такси на посещаваните обекти.

ТО“ИЛФИ” е застрахован по смисъла на чл.42 от ЗТ в ЕВРОИНС-АД гр.София”ЦУ,Агенция Пловдив 2 адрес:бул.“Източен“№ 80,със полица № 03700100001109/от 16.01.2017  до 15.01 2018

Ако мислите, че тази страница би била интересна за някой от Вашите приятели може да му я изпратите:

Email на приятеля
Вашето съобщение
Напишете кода от картинката

web design и SEO оптимизация от WDF Студио.