tours1
tours2
tours3
tours4
tours5

Туристическа фирма Илфи

Нашата мотивация е Вашата усмивка в края на всяка почивка


Истанбул/05-07.10.2018/

ПОДАРЪК  от НАС за ВАС

*Посещение на МОЛ“ФОРУМ“и аквариум“Тюркоазу“/без входна такса/

1 ден –Тръгване и отпътуване от Приморско в 04.00ч  за Р.Турция. Пристигане в Истанбул – огромен съвременен град, прочут със своите великолепни забележителности. Настаняване в хотел***. Туристическа програма  подготвена от екскурзовода в Турция/Свободно време  или разходка с корабче по Босфора: мостът „Галата“, кулата“Галата“, пристанището, новия султански дворец „Долма Бахче“, „Чираан Палас“-бивша султанска резиденция, превърната в един от най-престижните хотели в света, кварталът“Ортакьой“, отбранителните крепости, летния сулнатски дворец „Бейлербей“, Кулата на девицата. По желание вечеря в атрактивен турски ресторант с шоу програма.Нощувка.

2 ден Закуска-07.30-08.30ч.От 09:00ч. Обзорна екскурзия с местен екскурзовод на български език:

Европейска част – квартал“Фатих“ /най-стария мюсюлмански квартал в града/, Аквадукта валента, древните градси стени, останки от Византийския дворец „Влахерна“, квартал“Левент“ / тук са най-модерните търговски и банкови центрове на града/, крепостите Румели Хисар и Анадолу Хисар.

Азиатската част – Преминава се през въжения мост над Босфора. По крайбрежния път на Азиатската част на града ще имате възможност да се любувате на много стари вили, летни дворци и резиденции, някогашни рибарски селища, превърнати днес в най-изисканите и скъпи жилищни райони. Преминава се прокрай Бейлербей / втория дворец край Босфора, използван най-често като резиденция на почетни чуждестранни лица./На хълма Йеди тепе или Чамладжъ 30 минути почивка за снимки на великолепната панорама към Европейската част на Истанбул.

Връщането към Европейската част става през първия мост над Босфора, квартала Бешикташ/ един от първите заселени райони край Босфора/, покрай двореца Долмабахче / новия султански дворец/, кулата Галата и моста „Галата“ над“Златния рог“- залив, който разделя европейската част на града на Нова и Стара част/, посещение на българската църква“Св.Стефан“. Пешеходна разходка в историческата част на града: Хиподрумът – център на града в началото на нашата ера. Това е огромно съоръжение за конни състезания с няколко паметници от древността; Синята джамия/ посещение/ – една от най-импозантните сгради в Истанбул и единствената джамия в Турция с шест минарета ; музея“Света София“ / отвън/ – епископална църква на византийската столица, а след идването на османците през 1453г. превърната в джамия; стария султански дворец „Топ Капъ /отвън/. Свободно време или туристическа програма по желание: посещение с местен екскурзовод на стария султански дворец“Топ Капъ“ или „Света София“/ заявява се и се заплаща в България при група минимум 20 души/. Свободно време. По желание екскурзия „Нощен Истанбул“ – панорамна обиколка с автобус на центъра на старата европейска част на града, моста“Ататюрк“ над „Златния рог“, площад“Таксим“ – любимо място на турската младеж и интелегенция в новата европейска част на Истанбул, квартал“Ортакьой“ с многобройни ресторанти и нощни барове, откъдето се разкрива невероятна гледка към първия въжен мост над Босфора, осветен от компанията“Филипс“ през 2007г, изкачване с фуникульор на хълма Пиер Лоти от където се открива невероятна гледка към нощен Истанбул и  Златния Рог. Нощувка.

3 ден-Закуска-07.30-08.30ч. От.09.00ч.По желание посещение на новия султански дворец“Долмабахче“ с местен екскурзовод на български език/ заявява се и се заплаща в България при група минимум 20 душиПодарък от фирмата: посещение на най-големия в Европа аквариум „Тюркоазу“ / без включена входна такса/, посещение на търговски център МОЛ „Форум“. Отпътуване за България. Пристигане в Пловдив вечерта.

Цена:145 лв.на турист настанен в 2-ка/3-ка стая

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус***;

  • 2 нощувки+2 закуски в хотел**/***;

  • Панорамна обиколка на Eвропейска и Азиатска част  на Истанбул с местен екскурзовод ;

  • Пешеходна разходка в историческия център на града с  екскурзовод;

  • Медицинска застраховка за лица до 69г.Над тази възраст туриста доплаща 7лв. към цената.

  • Екскурзоводско обслужване ;

Цената НЕ включва:

*Екскурзията“ Нощен Истанбул“12евро/транспорт,екскурзовод на български език, билет за фуникульор на хълма Пиер Лоти;

*Вечеря в рибен ресторант около – 25 евро;

*Разходка с кораб по Босфора /1ч. и 20 мин./мин.25 туристи-15евро. /транспорт+билет+гид+паркинг./

*Вечеря в  заведение с програма“ Ориентхаус“-/35 евро/;

*Вечеря в заведение с програма“ТАШХАН“-35 евро;

*Посещение на двореца“Топ Капъ“ 23 евро/ мин.20 туристи/транспорт+билет+гид./

*Двореца „Долма Бахче“-23 евро при група мин.20 туристи    /транспорт+билет +гид/.

*Екскурзия до Принцовите острови18евро/транспорт+билет+гид/

*Посещение на“Света София“23 евро/мин.20 туристи   транспорт+билет+гид/.

*Посещение на  небостъргачa“Сапфир“+Панорама +4D зала-20евро /при мин.20тур.+тр.+гид+билет/

*Посещение на небостъргача“Сапфир“разглеждане и шопинг без посещение на Панорама и 4D зала-10евро на турист /екскурзовод+транспорт/

*Посещение на парк „EMIRGAN“-5 евро при 20 души. Цената включва: транспорт + екскурзоводско обслужване;

*АКВАРИУМА“ ТЮРКУАЗУ„-Възрастен 50TL

Деца от 2 до 16г -38ТL

Доплащане: единична стая – 70 лв.

ТО“ИЛФИ” е застрахован по смисъла на чл.42 от ЗТ в ЕВРОИНС-АД гр.София”ЦУ,Агенция Пловдив 2 адрес:бул.“Източен“№ 80,със полица № 03700100001333/от 16.01.2018  до 15.01 2019

Фирмата си запазва правото за промяна на програмата по дни!!!

____________________________________________________________________________________________________
Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на „Илфи „или на оторизираните агенти!

Ако мислите, че тази страница би била интересна за някой от Вашите приятели може да му я изпратите:

Email на приятеля
Вашето съобщение
Напишете кода от картинката

web design и SEO оптимизация от WDF Студио.