tours1
tours2
tours3
tours4
tours5

Туристическа фирма Илфи

Нашата мотивация е Вашата усмивка в края на всяка почивка


Нова Година на Охридското езеро /29.12.1028г.-01.01.2019г./

29.12.2018-ДЕН 1-Отпътуване от Пловдив в 05.00 часа по маршрут Гюешево-Крива Паланка-Скопие. Пешеходна разходка в Скопие-музикалната алея,площад „Македония“с паметника „Воин на кон“,Каменният мост-символ на града;Паметникът на Филип Македонски;Старият квартал Вароша-скопската чаршия. Свободно време.Отпътуване за Охрид-град, съчетал в себе си вековна историческа традиция,невероятната красота на Охридското езеро и изключителното гостоприемство на своите жители.Днес градът е истинска туристическа перла на Република Македония.Настаняване.Вечеря. Нощувка.
30.12.2018 -ДЕН 2-Закуска. 09.00 часа-Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Стария град (минимум 2 ч.): църквата „Света Богородица Перивлепта“,която поради своята автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на Световното културно наследство на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата „Свети Пантелеймон“, където се съхраняват мощите на Св. Климент Охридски; църквата“Свети Йоан Канео“ ,разположена  високо на стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града;църквата“Света София“, посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил;античният театър и градската чаршия.Свободно време в Охрид.Вечеря. Нощувка.
31.12.2018 -ДЕН 3 -Закуска. По желание-посещение на манастира Св. Наум е разположен в югоизточната част на Охридското езеро. Манастирът датира от края на 9 век, а негов основател е ученикът на Св. Кирил и Методий – Св. Наум. През вековете манастирът е преустройван няколко пъти, поради това сегашният му архитектурен облик е уникален.Там се пазят мощите на светеца Наум. Това място е най-посещаваната дестинация в Македония. Връщане в хотела. Подготовка за посрещане на Нова Година.
01.01.2019-ДЕН 4-Късна закуска. Около 11 часа-отпътуване за България

Цена = 388лв. на турист

Ранни записвания  до 30.09.2018 10% НАМАЛЕНИЕ
Цената включва:* транспорт *3 нощувки със закуска и вечеря* Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела*Пешеходна разходка в центъра на Скопие и Охрид със водач. *Застраховка
Цената НЕ включва:*Друга храна освен посочената *Входни такси в обектите по програма*Екскурзия до Св. Наум-25лв. *Разходи от личен характер.

 

Ако мислите, че тази страница би била интересна за някой от Вашите приятели може да му я изпратите:

Email на приятеля
Вашето съобщение
Напишете кода от картинката

web design и SEO оптимизация от WDF Студио.