tours1
tours2
tours3
tours4
tours5

Туристическа фирма Илфи

Нашата мотивация е Вашата усмивка в края на всяка почивка


За фирмата

ИЛФИ е създадена през вече далечната 1991г. в гр. Пловдив от г-н Илин Илиев с основен предмет на дейност предлагане на туристически услуги на български граждани и чужденци желаещи да посетят или опознаят по-добре България или други страни. Дейността на фирмата е лицензирана от Министерството на Икономиката с лиценз №00593 от 1995г /препратка към копие от лиценза/. Съгласно чл. 42 от Закона за туризма, дружеството има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застрахователна компания ЕВРОИНС ЕАД – България. / препратка към копие от застраховката/.

Екип:

Хората са най-важният фактор за просперитета на една компания и ние от ИЛФИ прекрасно разбираме това и ценим силно всичките си служители. Стремим се да дадем най-доброто от себе си за всички тях с цел получим най-доброто за нас. Професионализма на екипа ни е проверяван многократно и продължава да бъде подлаган на изпитания постоянно, както от страна на фирмата, така и от страна на Вас – Клиентите.

Нашата мотивация:Вашата усмивка в края на всяка почивка.

Философия:

Безгрижна почивка – Доволни клиенти.

Предимства:

  • ТРАДИЦИИ – веднъж създадени, отношенията ни с нашите клиенти са много ценни за нас и за това се стремим те да се превърнат дългосрочни и ползотворни.
  • ИНОВАЦИЯ – предлагане на собствени туристически продукти.
  • НИСКИ ЦЕНИ – услуги и продукти с перфектно съотношение за клиентите на цена – качество.
  • ОРИЕНТАЦИЯ КЪМ КЛИЕНТА – винаги готови да обсъдим и реализираме на практика индивидуалните желания на клиентите.
  • ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ – обслужване тясно свързано с поетите ангажименти, правила на поведение и норми на обслужване характерни за сферата на туризма.

Недостатъци:

  • ПЕДАНТИЗЪМ – пунктуално изпълнение на поетите ангажименти към клиентите.
  • ЕКСПЕДИТИВНОСТ – тъй като ние ценим Вашето и нашето време обслужването ни е ориентирано към пестене на този скъпоструващ ресурс.

По-подробна и изчерпателна информация относно дейността на фирмата ни ще получите на другите страници от нашия уебсайт. Искрено се надяваме да намерите това, което търсите и да се получи „Точка на Пресичане” между Вашите интереси и желания и нашите умения и възможности.

Ако мислите, че тази страница би била интересна за някой от Вашите приятели може да му я изпратите:

Email на приятеля
Вашето съобщение
Напишете кода от картинката

web design и SEO оптимизация от WDF Студио.