tours1
tours2
tours3
tours4
tours5

Туристическа фирма Илфи

Нашата мотивация е Вашата усмивка в края на всяка почивка


Винен туризъм

„Виното е по-старо от писаната ни история и дори от самото човечество. Вино има оттогава, от когато съществуват даващите грозде лози и е ставало от само себе си много преди човекът да открие доста приятното въздействие на съдържащия се в него алкохол и да реши да култивира лозата” /www.vinoto.com/.
Предлагаме Ви дегустация на вина в реномирани винарски изби на територията на цялата страна, водени от професионален енолог, разкриващ ни целият технологичен процес за производство на вино, методите на производство, традициите във винарската промишленост, начина на експлоатация на бъчви, тяхната изработка, почистване и експлоатация.
Дегустацията ще ни разкрие особеностите и познаваемостта на различните сортове грозде /с акцент на български сортове/, техните характеристики и показатели през време на дегустацията на вина, пълно описание на вкусови и ароматни данни.
При желание е възможно индивидуално бутилиране на бутилка вино от туриста и възможност за избор и покупка на харесано вино, самостоятелно бутилиране и оформяне на бутилка вино, издаване на сертификат за качество.

Ако мислите, че тази страница би била интересна за някой от Вашите приятели може да му я изпратите:

Email на приятеля
Вашето съобщение
Напишете кода от картинката

web design и SEO оптимизация от WDF Студио.